New in - nittestøvler

My body is my journal, and my tattoos are my story

Jeg elsker tatoveringer!
Jeg har selv én tatovering, men jeg har helt sikkert planer om at få flere! Jeg er ikke typen der kopiere tatoveringer direkte fra noget jeg har set, for jeg kan godt lide tanken om, at det skal være originalt. Til gengæld elsker jeg at lede efter inspiration på nettet, og ovenstående er bare få eksempler på tatoveringer som jeg synes, er flotte. Jeg ville sagtens kunne finde på, at tage udgangspunkt i noget jeg har set på nettet, men jeg vil altid sørge for, at sætte mit eget præg på motivet – det er trods alt mig der skal leve med den resten af livet. Jeg kan godt lide, at tatoveringer er enkle, men alligevel detaljeret, og jeg synes det er vigtigt, at man som pige, vælger nogle tatoveringer, der stadig får en til at se feminin ud.
Jeg går med en lille plan om, at få lavet en tatovering eller to til sommer når jeg er i New York. Motiv og placering er jeg stadig usikker på, men jeg har heldigvis 8 måneder til at beslutte mig i :-))

//Mie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - nittestøvler